Акція "Чудо творить Миколай"

2014-12-11

Педагогічний колектив, діти та батьки із розумінням поставилися та підтримали пропозицію начальника управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Київської області Петрика Ю.Ф. виготовити обереги для воїнів АТО.

11 грудня 2014 року в приміщенні Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, де відбулася зустріч школярів, вихованців позашкільних та дошкільних навчальних закладів, педагогів, батьків із волонтерами міста, передали подарунки військовим в АТО.

Ці подарунки є найціннішими для усіх військових, які перебувають в зоні проведення АТО, саме напередодні свята. Адже, Святий Миколай, згідно з народними уявленнями, - помічник та рятівник людини від ворожої сили, той, хто підтримує постійний звязок з потойбічним світом, рятує світ від нечисті, піклується про життя та добробут людини.

Тож, ми маємо надію на те, що обереги та подарунки від дітей та педагогів не тільки зігріють серце наших захисників, але й обовязково нагадають їм про рідний дім, де їх люблять і чекають, адже у деяких діток батьки перебувають зараз у зоні АТО.

Кiлькiсть переглядiв: 110