Педагогічна рада №3

2023-02-22

/Files/images/02023/novini/22.02.23.png

Процес інформатизації в закладах дошкільної освіти обумовлений вимогами сучасного розвинутого суспільства. В умовах військового стану, в якому зараз перебуває Україна, підтримувати зв’язок з вихованцями і їх батьками можливо лише дистанційно, використовуючи веб-ресурси. 22.02.2023 року в Білоцерківському закладі дошкільної освіти №15 «Мрія» відбулось засідання педагогічної ради на тему: «Використання інформаційно-комунікаційних технологій у роботі вихователя з дітьми та батьками під час військового стану». В зв’язку із оголошенням «Повітряної тривоги» педрада проводилась в укритті. Були розглянуті такі питання:

1. Мультимедійна презентація – як інструмент під час дистанційної роботи з дітьми дошкільного віку. (вихователь Врублевська Н.В.)

2. Застосування онлайн-ресурсів для організації ефективного зворотного зв’язку між педагогічними працівниками та батьками вихованців дошкільного віку (з досвіду). (вихователь Карпенко О.І.)

3. Використання інтерактивних ігор під час онлайн занять з дошкільниками (з досвіду). (вихователь Андрійчук Л.В.)

Педагоги поділилися власним досвітом дистанційної роботи, успіхами використання різних платформ, а також наголосили на проблемах, які виникають під час спілкування з батьками.

Також присутні прослухали звіт щодо підвищення кваліфікації, проходження курсів, семінарів, вебінарів педагогічних працівників в 4 кварталі 2022 року.

/Files/images/02023/novini/пелрада 3.png

Кiлькiсть переглядiв: 67