Перше святкування Дня дошкілля...

2012-09-27

27 вересня, в цьому році вперше, офіційно святкуватимуть Всеукраїнський День дошкілля.

/Files/images/svjato1.jpg

До свята у нашому садочку підготували виставку під назвою « Руками творяться дива».

Всі звикли до того, що в дитячих садочках, постійно виставляються роботи юних вихованців, на радість педагогів і батьків. Цього разу виставку дидактичних посібників та творів прикладного мистецтва підготували вихователі закладу.

/Files/images/svjato2.jpgНа виставці були представлені оригінальні розробки ігр для дітей дошкільного віку такі як «Слінгобуси», « Веселі губки», «Сонячні вчинки та квіткові дарунки» створені вихователями Бородань А.М. та Ковбасою Н.В. Ці дидактичні посібники у формі гри допоможуть дітям формувати уявлення про якості предметів, навчать умінню розрізняти кольори і форми, стимулюватимуть творчу уяву і фантазію.

Приємно здивувала різноманітність технік виконання творів прикладного мистецтва: тут і вишивка представлена музичним керівником садочка Гринжельською Л.В., і ліпка з соленого тіста у виконанні Штики Л.А., орігамі і квілінг від Бородань А.М., в’язані гачком вироби зроблені руками вихователя Залевської І. В. та багато іншого…

/Files/images/svjato3.jpg

Найвишою оцінкою для організаторів виставки було те, що діти, покинувши фабричні іграшки, взялися вивчати нові - створені вихователями ,та з великою цікавістю розглядати їх творчі роботи.

Ця виставка пробудила в нас теплі і приємні спогади з дитинства, спогади про перших вихователів. Користуючись нагодою, щиро вітаємо всіх працівників дошкільних закладів освіти з професійним святом.

Кiлькiсть переглядiв: 99